Edirne Valisi Duruer, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Üyelerini Ziyaret Etti

Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Edirne Valisi Hasan Duruer'in ETSO hizmet binasında ziyaret ettiği Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanı Elmas Aslan'dan kurulun faaliyetleri hakkında bilgi aldığı belirtildi.

Açıklamada, Vali Duruer'in kadınların tüm sivil toplum kuruluşlarının yönetim ve meclislerinde aktif olarak görev almalarını istediği kaydedildi.

-Rektör Yörük'e ziyaret-

Trakya Üniversitesi Sürdürülebilir Yaşam ve Genç TEMA Topluluğu temsilcileri, TÜ Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük'ü ziyaret etti.

Rektörlükteki ziyarette Yrd. Doç. Dr. Musa Uludağ ile öğrenciler Merve İstil, Rıza Yörük ve İsmail Metin, 2013 yılında yapmayı planladıkları faaliyetleri Yörük'e anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yörük de topluluğun çalışmalarını takdir ettiğini, daha yeşil bir üniversite olabilmek için bu yıl çok çalışacaklarını kaydetti.

Topluluk üyeleri ziyaretin anısına Yörük'ün yakasına yeşil yaprak rozeti taktı.

-İpsala Avcılar Derneği genel kurulu-

İpsala Avcılar Derneği'nin genel kurulu yapıldı.

İpsala Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen genel kurulda konuşan Başkan Zafer Doğan, yaban hayvanlarının korunması için bilinçli avlandıklarını söyledi.

Meriç Deltası ve Gala Gölü Milli Parkı'nın sulak alanları ve göletleri ile eşi ve benzeri bulunmayan bir yabani hayvan barınma alanı olduğunu belirten Doğan, ''Bölgemizdeki bu güzelliklerin kıymetini bilelim'' dedi.

Divan başkanlığını Mustafa Işık'ın yaptığı genel kurulda Zafer Doğan yeniden başkanlığa seçildi.

Muhabir: Gökhan Balcı - İsmail Aliş / Cihan Demirci

Yayıncı: Kemal Kaymak
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile