Edremit Belediye Konservatuarı'na Kaynaşma Yemeği

Edremit Belediye Konservatuarı'na Kaynaşma Yemeği

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Türk Müziği Konservatuar gurubu, Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç'ın tertip ettiği kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Büyük uğraşlarla kurulan Edremit Belediyesi Türk Müziği Konservatuarı, son aylarda verdikleri konserlerle ülke genelinde adını duyurmayı başardı. Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturularak yoğun bir katılım ile uzun süredir çalışmalarını sürdüren Türk Müziği Konservatuarı'nın artık meyvelerini toplamaya başladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, kültür alanında ilçenin adını üst seviyeye çıkarmak için çabalayan Edremit Belediyesi Türk Müziği Konservatuarı'nın tüm bireylerini bir arada görmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.
Akçay'daki Edremit Otel'in çok amaçlı salonunda geçtiğimiz akşam gerçekleşen kaynaşma yemeğine sanatçı İlhan Altın'da nezaketten katılım gösterdi. Kısa bir konuşma yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Metin Pınarbaşı, "Başkanımız Tuncay Kılıç'ın destekleri ile Türk Müziği Konservatuarımız konserler verir duruma gelmiştir. Son aylarda gerçekleştirdiğimiz konserlerde konservatuar gurubu ve solo olarak göstermiş olduğu performansla Necla Nuran seslendirdiği parçalarla müzik severlerin ilgi odağı oldu. Türk Müziği Konservatuarımız çalışmalarına hızla devam ederken sahneleyeceğimiz konserlerle bölgemizin adını tüm müzik camiasına duyurmaya devam edeceğiz. Edremit Belediyesi Konservatuarına desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Av. Tuncay Kılıç ve emeği olan herkese teşekkür ederim" dedi.
Verilen yemek sonrası konservatuar gurubunun koro ve solo olarak seslendirdiği parçalara sanatçı İlhan Altın'da katıldı ve tüm davetliler unutulmayacak bir gece yaşadı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren kaynaşma yemeğine eşi Vicdan Kılıç ile katılan Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, Türk Müziği Konservatuar gurubu ile gurur duyduğunu ifade etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile