Edremit Chp Dünyaya Açıldı

Edremit Chp Dünyaya Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilatı, il genelindeki parti teşkilatları arasında farkını ortaya koyarak üyelerine ulaşmak için internet sitesi kurdu.

Av. Mahmut Ceylan'ın başkanlığını sürdürdüğü CHP Edremit İlçe Teşkilatı, teknolojinin nimetlerinden faydalanmaya başladı. CHP'nin İl Başkanlığı dahil ilçe genelindeki tüm teşkilatlarında bulunmayan internet sitesi olan 'www.chpedremit.org' sitesi yaklaşık 1 aylık çalışma sonucunda faaliyete konuldu.
Amaçlarının, üyelerine daha kolay ulaşım imkanı sağlanması olduğunu söyleyen CHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Mahmut Ceylan, "kongremiz öncesinde vaat ettiklerimizi birer birer yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Söz verdiğimi gibi, donanımlı bir internet sitesi oluşturmuş bulunuyoruz. Böylelikle, teşkilat yönetimimiz üyelerimize çok daha kolay ulaşabilecek. Ayrıca, sitede basın kuruluşlarının faydalanması için haber metinleri, fotoğraflar ve duyurular mevcuttur. Teknolojinin nimetlerinden faydalanarak daha aktif çalışma imkanı buluyoruz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile