Edremit'te 10 Kilo Esrar Ve Sahte Para Ele Geçirildi

Edremit'te 10 Kilo Esrar Ve Sahte Para Ele Geçirildi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde polis ekiplerinin yaptığı 2 ayrı operasyonda 10 kilo 250 gram esrar ve sahte para ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, KOM ekipleri ile Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İbrahimce Mahallesi’nde yaptığı 2 ayrı operasyonda H.A. ve M.A. isimli 2 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonlar neticesinde, şahısların evlerinde yapılan aramalarda, kömürlükte gizlenen 10.250 kilogram esrar ele geçirildi. Şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra Edremit Adliyesi’ne sevk edildi.

Edremit ilçesine bağlı Akçay Mahallesi’nde şüphelendikleri 2 vatandaşın üstünü arayan polis, 100 ve 50’şer TL’lik banknotlar halinde toplam 7 bin 100 TL sahte para ele geçirdi. Gözaltına alınan V.Ö. ve S.A. isimli 2 şüpheli ifadeleri allındıktan sonra Edremit Adliyesi’ne sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile