Edremit'te Kurban Pazarı Hazırlığı

Edremit'te Kurban Pazarı Hazırlığı

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle, Balıkesir'in Edremit Hayvan Pazarı yeniden düzenlenmeye başlanırken, Pazar alanına seyyar tuvalet ve zabıta bürosunda konulacağı öğrenildi.

Edremit Belediyesi, Darsofa Mahallesi'nde bulunan ve geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan modern hayvan pazarını Kurban Bayramı'na hazırlıyor. Hayvan pazarına gelen satıcıların her türlü ihtiyaçlarını rahatça giderebilmeleri ve karşılayabilmelerine olanak tanıyacak şartlar hazır hale getiriliyor. Kurbanlık satışlarının başlamasıyla birlikte hayvan pazarında görülecek eksikliklerin de giderileceği açıklandı.
Edremit Belediyesi yetkilileri, "Geçtiğimiz yıllarda bir hayvan pazarı yaptık. Yaptığımız hayvan pazarımız hizmete girmesinden bugüne kadar ilçemize daha fazla hayvan satıcısı gelmeye başlarken tatlı bir satış rekabeti de oluştu. Bu rekabet ise vatandaşlarımızın menfaatine oldu. Yaklaştığımız kurban bayramı nedeniyle ilçemize gelen kurbanlık satıcılarının ihtiyaçlarını giderebilmeleri için gereksinim duydukları her şeyi hayvan pazarımıza koyduk. Pazarın daha düzenli ve kontrol altında olması için buraya birde zabıta bürosu yerleştirerek denetimini aralıksız yapacağız" dediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile