Edremit‘te Muhtarı Hastanelik Ettiler

Edremit‘te Muhtarı Hastanelik Ettiler

Balıkesir‘in Edremit ilçesinde Tuzcumurat Mahallesi Muhtarı İsmail Akçay, feci şekilde dövülerek hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, Tuzcumurat Mahallesi Muhtarı İsmail Akçay oğlunun karıştığı olay ile ilgili olarak dün akşam saatlerinde adliye önünde feci şekilde dövüldü.

ADLİYE‘DE MUHTARI KORUYAMAYANLAR, BASIN MENSUPLARINDAN KORUDU

Tuzcumurat Mahallesi Muhtarı İsmail Akçay, Edremit Devlet Hastanesi‘ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ile basın mensupları, muhtarın fotoğrafının çekilmesi konusunda burada tartıştı. Kolluk görevlilerinin basını engellemesi ve muhtarı arka taraftan kaçırması gazetecilerin büyük tepkilerine neden olurken, manidar karşılandı.

Gazeteciler, toplumu bilgilendirme anlamında kamu görevi yaptıklarını belirterek Edremit‘te kolluk görevlileri tarafından Valilik emrine rağmen görev yapmalarının engellendiğini, bu nedenle büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdiler.

KAYMAKAM MUHTARI ZİYARET ETTİ

Bu arada olay sonrası Kaymakam Osman Tunç muhtar İsmail Akçay‘ı hastanede ziyaret ederek doktorlardan sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı.

Tunç, "Muhtarımız çok iyi. Daha önce silahlı bir yaralama olayı meydana gelmiş. Karşı tarafta bugün olayın devamı olarak adliye önünde muhtarımızı darp etmişler. Tomografisi çekildi. Tüm tetkiklerinin yapıldığını öğrendim. Olayın tekerrür etmemesi için gerekli tedbirler alındı. Burada taraflarında tedbirli davranması gerekiyor."diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile