Edt, Erzurum Avm'de Bilet Satış Noktası Açtı

Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü tarafından Erzurum AVM'de bilet satış naktası açıldığı bildirildi.

EDT Müdürü Levent Aras, yaptığı açıklamada, bilet satış noktası sayesinde tiyatroseverlerin zaman kaybı yaşamaksızın oyun biletlerine ulaşabileceklerini belirtti.

Yeni sezona 3 Ekim'de Ahmet Vefik Paşa'nın yazdığı, Ömer Naci Topçu'nun yönettiği "Meraki" adlı oyunla izleyici karşısına çıkmaya hazırlandıklarını ifade eden Aras, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 16 yıldır aralıksız izleyicimizle buluşmak bizleri çok mutlu ediyor. Erzurum'da toplumun her kesimi oyunlarımızı büyük bir merakla bekliyor ve heyecanla izliyorlar. Bizleri çoğu zaman yüzde 100 doluluk oranlarıyla izlemeleri mutlu olmamızın yanı sıra aynı zamanda bir gurur kaynağı da oluşturuyor. İzleyicilerimizden gelen talepler ve kurumsal çalışmalarımız doğrultusunda özellikle halkımızın yoğun olarak bulunduğu, şehrin en uğrak yeri olarak tanımladığımız Erzurum AVM'de bir bilet satış noktası açmayı uygun gördük. Burada tanıtım ekranından EDT'nin sezon içerisinde sahneleyeceği oyunların provalarından renkli kareleri vatandaşlarımızla paylaşacağız. Oyunların başlama saatleriyle ilgili bilgileri yine tiyatro severlere bu ekranlarımız aracılığıyla sunacağız."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile