Efeler Belediye Baskan Adayi Pehlivan, Sanayi Esnafi Ile Bulustu

Efeler Belediye Baskan Adayi Pehlivan, Sanayi Esnafi Ile Bulustu

Aydin’da seçim çalismalarini araliksiz olarak sürdüren Cumhur Ittifaki’nin MHP’li Belediye Baskan Adayi Burak Pehlivan, sanayi esnafi ile bir araya geldi. Esnaf ve sanatkari sadece belli meslekleri icra eden kisiler degil ayni zamanda bu toplumu ayakta tutan Ahilik Kültürünü sürdüren kisiler olarak gördüklerini belirten Pehlivan, "Göreve geldigimizde ’Yerli ve milli anlayisi" ile çalismalari da Aydin esnafi ile sürdüreceklerini söyledi. Birinci sanayide esnafla kahvalti yapip hasbihal eden Pehlivan, gördügü ilgi nedeniyle esnaf ve sanatkara tesekkür etti.

Aydin’in en genç belediye baskanlari arasinda yer alan ve sahaya ilk inen isim olan Burak Pehlivan, ’Sikmadik el çalmadik kapinizi birakmayacagiz’ diyerek basladigi seçim çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Bu kapsamda Mustafa Savas’in da katilimlariyla sanayi esnafi ile kahvalti yapan Burak Pehlivan, kahvalti programina katilan sanayi esnaflariyla hasbihal etti.

Esnaf ve sanatkarin yogun ilgi gösterdigi bulusmada Pehlivan, esnaf ve sanatkarin ayni zamanda bu toplumun temelini olusturan Ahilik kültürünün sürdürücüsü oldugunu belirterek, bu kapsamda çesitli projeler üzerinde çalismalari olacagini belirtti.

Esnaf ve sanatkarin sorunlarini bildigini kaydeden Pehlivan, belediye baskani seçildikten sonra “Yerli ve milli anlayisi” kapsaminda mümkün olan her seyin önce Aydin ve Aydinli esnaftan temin edilecegini de kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile