Efeler Belediyesi Kirsal Mahallelerde Yol Çalismalarini Sürdürüyor

Efeler Belediyesi Kirsal Mahallelerde Yol Çalismalarini Sürdürüyor

Efeler Belediyesi, kirsal mahallelerin yollarinda yaptigi çalismalarla çiftçilerin en büyük giderlerinden olan akaryakitta tasarruf yapmalarini sagliyor.



Efeler Belediye Baskani Anil Yetiskin ve çalisma arkadaslari tarafindan yürütülen çalismalarla üretim desteklenmeye devam ediyor. Vatandaslarin çesitli ürünler yetistirdigi tarim arazi ve arsalarina hem kisa zamanda hem de konforlu sekilde ulasmasi için harekete geçen Efeler Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri birçok mahallede yol açma ve onarim çalismalari sürdürüyor.

Ekipler son olarak; Kizilcaköy, Konuklu, Asagi Kayacik, Terziler, Dagemiri, Kenger ve Doganköy mahallelerinde yipranan yollari onarip ve yeni yol açma islerini gerçeklestirdi. Yapilan çalismalarin Efeler Belediyesi’nin görev ve sorumluluk alanindaki ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde devam edecegi belirtildi.

Çalismalar nedeniyle duyduklari memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, “Bizler için mevcut yollardaki sorunun giderilmesi ve yeni yollar açilmasi çok önemli. Akaryakit fiyatlari belimizi büken en büyük gider. Yollarimiz düzgün olunca ve arazilerimize ulasmak için daha kisa alternatif yollar açildiginda bu giderden tasarruf edebiliyoruz. Ayni zamanda kaza riski de azaliyor. Bu imkânlari bize saglayan Efeler Belediye Baskani Anil Yetiskin ve ekiplerine tesekkür ederiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile