Efeler'de Zeytin Agaçlari Budanmaya Basladi

Efeler'de Zeytin Agaçlari Budanmaya Basladi

Efeler Belediyesi ilçedeki park, bahçe, yesil alanlar ile belediye tarlalarinda gerçeklestirdigi zeytin hasadini tamamlayarak, zeytin agaçlarinin bakimina basladi.



Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri görev ve sorumluluk alaninda bulunan zeytin agaçlarinin mahsullerini topladi. Efeler Belediyesi, hem zeytin agaçlarinin meyvelerinin dökülüp telef olmasini önlemek, hem de Efeler’in zeytinlerinden elde edilen zeytinyaglarini vatandaslarla uygun fiyatla bulusturmak için her yil oldugu gibi bu sezon da ilçede zeytin hasadi yapti. Ilçede zeytin silkme islerini bitiren Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, çalismalarina ara vermeden zeytin agaçlarinin bakimina basladi.

Efeler Belediyesi’ne ait tarim arazilerinde, park ve yesil alanlarinda bulunan zeytin agaçlarinda budama yapan ekipler, zeytin agaçlarinin verim ömrünü uzatmak ve agaçlarin daha saglikli büyümeleri için çalismalarina devam ediyor.

Efeler’in zeytin agaçlarindan mamul zeytinyaglari, Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’in önemli projelerinden Girne Mahallesi ve Adnan Menderes Bulvari’nda hizmet veren Efe Bakkallarda satisa sunuluyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile