Efelerli Basarili Sporcular Ödüllendirilecek

Efelerli Basarili Sporcular Ödüllendirilecek

Efeler Belediyesi Haziran ayi meclis toplantisi Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay baskanliginda gerçeklestirilirken toplantida, Efeler’i uluslararasi turnuvalarda basariyla temsil eden sporculara ödül verilmesi konusu görüsüldü.



Efeler Belediyesi Haziran Ayi Meclis toplantisi birinci oturumu, Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirildi.

Zabit özetinin okunmasiyla baslayan toplantiya Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay baskanlik yapti. 8 gündem maddesinin görüsüldügü toplantida uluslararasi turnuvalarda dereceye girerek Efeler’i basariyla temsil eden sporcularin ödüllendirilmesi gündemin dikkat çeken maddelerinden oldu. Efeler’in taninmasina katki saglayan sporculara ayni, nakdi ödül verilmesi ve bu konuda Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’a yetki verilmesi hususunun görüsüldügü gündem maddesi oy birligi ile kabul edilerek Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi.

Toplantinin dikkat çeken bir diger maddesi ise Mimar Sinan Mahallesi 2367 Sokak’ta bulunan alanda yeni yapilmakta olan parka isim verilmesi hususu görüsüldü. Oy birligi ile kabul edilen gündem maddesi, parka verilecek ismin belirlenmesi için Kültür, Sanat ve Engelliler Komisyonu’na sevk edildi.

Gündem maddelerinin görüsülmesinin ardindan Baskan Atay, 5 Haziran Pazartesi saat 10.00’da tekrar toplanmak üzere meclisi kapatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile