Eflanispor BAL  Mücadele Edecek

Eflanispor BAL Mücadele Edecek

Karabük 1. Amatör ligde sampiyon olan Eflanispor 19 Mayis Pazar günü Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçinda Safranboluspor ile karsi karsiya gelecek.

Eflanispor Kulüp Baskani Irfan Topçu, 19 Mayis pazar günü oynanacak olan Bölgesel Amatör Ligi Play Out maçinda hedeflerinin galip gelerek BAL’a çikmak oldugunu ve tüm spor severleri maça davet etti.

Son iki sezondur futbol anlaminda Karabük’e renk kattiklarini ve basarili bir grafik çizdiklerini ifade eden Baskan Topçu, “Ilk senemizde A Takimimiz ile Play-Of yari finali, U18 takimimiz ile yerel ligde sampiyonluk yasayip Sinop’ta düzenlenen U18 Türkiye sampiyonasina katildik. Sampiyonada Kastamonu Özel Idareyi yenerken, Samsun Büyüksehir Belediyespor’a maglup olduk ve turnuvayi tamamladik. Ikinci senemizde ise A takimimiz ile sampiyonluk yasarken U18 takimimizla yerel ligde 1 gol averajiyla sampiyonlugu kaçirdik. Tabiki sampiyonluktan gerisi bizi basarili saymaz. Gönül isterdi ki diger alt yas kategorilerinde de liglere katilalim ama maalesef bu sene olmadi. Insallah önümüzdeki senelerde olacaktir. Amatör takimlar sponsorlari ve sahsi destekçileri var ise ayakta kalirlar. Bu sebeple ana sponsorlarimiz sezon basindan beri bizlerden destegini esirgemeyen tüm destekçilerimize tesekkür ediyorum. Sezon basinda koydugumuz Amatör lig sampiyonluk hedefine ulastik. Siradaki hedefimiz Bölgesel Amatör Ligi Play Out maçini yenerek BAL’a yükselmek. Ben teknik ekibime ve futbolcularimiza inaniyorum ve güveniyorum. Bu hedefimizi de gerçeklestireceklerdir. BAL Play Out maçi zorlu ve keyifli bir maç olacaktir. Rakibiz Safranboluspor Bal liginde Karabük çapinda iyi puan topladi. Ligi 8. sirada bitirdiler Kendileri tebrik ederim. Zorlu bir sezonu basarili bir sekilde tamamladilar. Yarin oynayacagimiz maçta tüm spor severleri bu zorlu müsabakada takimimiza destek vermeye bekliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile