Eflanispor Sampiyonlugu Ilçesinde Doyasiya Kutladi

Eflanispor Sampiyonlugu Ilçesinde Doyasiya Kutladi

Karabük’ü Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) temsil edecek olan Eflanispor ilçesinde sampiyonluk kutladi.

Ilçe girisinde davul zurna ile karsilanan Eflanispor ilçe içinde tezahürat, atki ve bayraklarla sampiyonluk yürüyüsü yapti. Eflanispor Karabük 1. Amatör Futbol Ligi’ni sampiyon olarak tamamlamasinin ardindan Dr. Necmettin Seyhoglu Stadyumu’nda oynanan BAL Play-Out maçinda Safranboluspor’u uzatma devrelerinde 2-0 maglup ederek BAL’da Karabük’ü temsil etmeye hak kazanmisti.

Ilçe merkezindeki sampiyonluk kutlamalarinin ardindan Eflanispor Uluyayla’ya çikarak Eflani Ova Dernekleri’nin kendileri için verdikleri yemege katildi.

Yemegin ardindan takim Uluyayla’da bulunan göletin etrafinda tezahüratlar yapti.

Eflanispor Kulüp Baskani Irfan Topçu sampiyonlukla ilgili olarak, "1953 yilinda ilçe olmus Eflani 71 yillik tarihinde 2 bin nüfusuyla böyle ortak bir sevinç ve basariyi çok fazla görmemistir. Bu sampiyonlugun çok büyük önemi var" dedi.

Baskan Topçu, Eflanispor’un 21 yilin ardindan liglere katildigini belirterek, "Iki yildir amatör liglerde ses getirerek Eflani olarak sampiyon olduk ama BAL’da biz Karabük’ün takimiyiz. Bu anlamda Karabük’ten herkesin bize destek olacagina inaniyorum. Bize ne kadar destek olursa biz de o kadar bu takimi daha yukarilari tasimak için elimizden gelen gayreti gösterecegiz" seklinde konustu.

Eflanispor kaptani Gökhan Dereli ise bu sampiyonluk kutlamasinda emegi geçen herkese tesekkür ederek, "Eflani’de bizi güzel karsiladilar. Onlarla beraber vakit geçirdik. Sohbet ettik. Ilçede bir tur atmanin ardindan buraya Uluyayla’ya yemek organizasyonuna geldik. Sampiyonlugu daha güzel pekistirdik. Sampiyonluk Eflani’ye çok yakisti" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile