Egafed Başkanı Ceylan’Dan Teröre Tepki

Ege ve Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu EGAFED Başkanı Efkan Ceylan yaptığı açıklamada son günlerde yaşanan terör olaylarını kınarken, şehit yakınlarına ve TSK’ya başsağlığı diledi.

EGAFED Başkanı Efkan Ceylan yaptığı açıklamada; “Diyarbakır’da 13 askerimizin hain bir pusuyla şehit edilmesi; bütün milletimizi derinden üzmüş ve sarsmıştır. Şehitlerimize şahsım ve EGAFED üyesi işadamlarımız adına yüce Allah’tan rahmet, milletimize, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canları pahasına mücadele eden güvenlik güçlerine inanç ve desteklerinin tam olduğunu ifade eden EGAFED Başkanı Efkan Ceylan şunları söyledi: “Terör bir insanlık suçudur. Terörle bir yere varmak, bir sonuç olmak mümkün değildir. Bu türden hain saldırılar karşısında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu süreçte en büyük dayanağımız ve güvencimiz; milletimizin engin sağduyusudur. Bütün vatandaşlarımız huzurun ve barışın değerini bilmektedir. Terör asla amacına ulaşamayacaktır. Hep birlikte ülkemizin mutlu geleceği için çalışmaya, dik durmaya ve şehitlerimizin emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz”

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile