Egafed Toplantısına Marmaris Genç İşadamları Derneği Ev Sahipliği Yaptı

Ege – Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGAFED) 73. Yönetim Kurulu Toplantısı’na Marmaris Genç İş Adamları Derneği ev sahipliği yaptı.

Elegance Otel’de yapılan toplantıya Federasyon Başkanı Efkan Ceylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantı sonunda bir açıklama yapan Federasyon Başkanı Ceylan, MAGİAD’ın yaptığı çalışmaları desteklediklerini söyleyerek, Marmaris Genç İşadamları Derneği Genel Sekreteri Acar Ünlü’nün bölgenin sorunları ve çözüm yolları hakkında hazırlamış olduğu raporu örnek bir çalışma olduğunu belirtti.

Uşak, Söke, Denizli, Aydın, Isparta, Kütahya, Kuşadası, Marmaris, Söke, Didim, ve Simav Genç İşadamları Derneklerinin katıldığı, Ege–Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGAFED) 73. Yönetim Kurulu Toplantısı’na Marmaris Genç İşadamları ev sahipliği yaptı. Yapılan bu toplantı hakkında bilgi veren MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Erdaş, EGAFED toplantılarının her ay bir ilde yapıldığını ve bu toplantılarla toplantı yapılan yerlerin sorunları ve çözüm yolları belirleyip, federasyon yetkililerinin bu konuları konfederasyona ilettiğini söyleyerek, “Genç İşadamları siyaset üstü bir sivil toplum kuruluşu. Bu yüzden siyaset yapmadan bölgenin ekonomisini kalkındırmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

EGAFED Federasyon Başkanı Efkan Ceylan ise yaptığı açıklamada, “Biz federasyon olarak GİAD’ların çalışmalarını destekleyip, bulundukları yerlerin ekonomisini kalkındırmak için yaptıkları projeleri gerekli yerlere ulaştırıyoruz” dedi.

Elegance Otelde yapılan Federasyon toplantısı başlangıcında Marmaris Genç İşadamları Derneği Genel Sekreteri Acar Ünlü’nün bölgenin sorunları ve çözüm yolları hakkında hazırlamış olduğu raporu sundu. Raporda Marmaris ve çevresinde turizmi geliştirecek Marmaris ve beldelerini kalkındıracak projeler sunuldu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile