Ege Kalkinma Dernegi'nden Vestel'e Ödül

Ege Kalkinma Dernegi'nden Vestel'e Ödül

Sanayi ve Teknoloji Bakanligi’nin katkilariyla Ege Kalkinma Dernegi tarafindan düzenlenen Ar-Ge Inovasyon Sanayi ve Teknoloji fuari ESAS EXPO 2021, 13-14 Ekim tarihlerinde Izmir’de düzenlendi. Fuar kapsaminda is dünyasi, akademisyenler ve üniversite ögrencilerinin katilimiyla yürütülen arastirma sonucunda Vestel, ‘En Iyi Elektronik Ürün Üretimi Yapan Firma Lideri’ ödülünü aldi.



ESAS EXPO 2021, teknoloji üreticilerini bir araya getirdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanligi’nin destegiyle Ege Kalkinma Dernegi tarafindan düzenlenen fuar kapsaminda, ülkenin önde gelen üreticilerine farkli kategorilerde ödüller takdim edildi. Ödül organizasyonunda Vestel, ‘En Iyi Elektronik Ürün Üretimi Yapan Firma’ ödülüne layik görüldü.

Ödülü Vestel Elektronik Genel Müdürü Murat Sarpel aldi.

Konuya iliskin açiklamada bulunan Vestel Elektronik Genel Müdürü Murat Sarpel, “Sirketimiz, Ar-Ge ve inovasyona dayali üretim anlayisiyla ülkemiz için deger olusturmaya devam ediyor. Her yil ciromuzun yüzde 2’sini Ar-Ge faaliyetlerimize ayiriyoruz. Trendleri takip eden degil, trendlere öncü bir sirketiz. Bu uzun soluklu yolculukta aldigimiz ödüller, tüm Vestel ailesi için motivasyon kaynagi oluyor. Bir kez daha bu gururu yasadigimiz için mutluyuz. Basta Ege Kalkinma Dernegi olmak üzere organizasyonda emegi geçen herkese tesekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.



Verilen bilgiye göre, imalat sanayi paydaslari, fabrikalar, üreticiler, Ar-Ge Merkezleri, Tasarim Merkezleri, Teknoparklar ve Organize Sanayi Bölgeleri’nde yer alan firmalarin Ar-Ge ve tasarimini yaptiklari inovatif ürünlerin sergilendigi Ar-Ge Inovasyon Sanayi ve Teknoloji Fuari bu yil, “Yarini Yakalamak ve Asmak” temasiyla düzenlendi.

Ürettigi teknolojiyi dünyanin 157 ülkesine ulastirarak Elektrik-Elektronik sektörünün 23 yildir araliksiz ihracat sampiyonu olan sirket, sektöründeki basarisini bir kez daha ödülle taçlandirmis oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile