Ege'nin En Büyük Kayak Merkezi En Sakin Günlerini Yasiyor

Ege'nin En Büyük Kayak Merkezi En Sakin Günlerini Yasiyor

Türkiye’nin önemli kis turizm merkezlerinden biri olan Denizli Kayak Merkezi, kayak sezonun son misafirlerini agirliyor. Kayak merkezi, Kahramanmaras merkezli deprem nedeniyle en sakin günlerini yasiyor.

Kis turizminde önemli bir cazibe merkezi haline gelen Denizli Kayak Merkezi, sezonu son misafirleriyle kapatmaya hazirlaniyor. Kis sporlari için en çok tercih edilen mekanlardan biri olan tesis, Türkiye’nin birçok kentinden gelen yerli ve yabanci kayakçilar ile snowboard yapmak isteyen tutkunlari agirlamayi sürdürüyor. Tesis, Kahramanmaras merkezli 11 ili etkileyen deprem nedeniyle en sakin günlerini yasiyor.

"Artik her yil gelmeyi planliyoruz”

Son zamanlarda yasanan kuraklik nedeniyle kara hasret kaldiklarini ifade eden kayak sever Erkan Özdemir, “Yeni açilan yerlerin oldugunu duyduk ve hemen geldik. Çok güzel bir tesis olmus. Buradaki imkanlarin yani sira bu kuraklik döneminde kar görmek çok güzel. Güzel bir hava mevcut. Bizler gelirken yollarda açikti. Sezon kapanmadan gelmek istedik. Artik her yil gelmeyi planliyoruz” dedi.



"Bizim yeni kesfimizin bu kayak merkezi oldugunu söyleyebilirim”

Antalya’dan kalabalik bir ekiple Denizli Kayak Merkezi’ne gelen Evrim Yagan, "Denizli Kayak Merkezi’ne ilk defa geliyorum. Antalya’ya yakin oldugu için burayi tercih ediyoruz. Buradan çok memnun kaldik ve pistlerde gayet güzel. Burasi konum olarakta birçok bölgeye yakin. Çok fazla kalabalik yok. 5-6 aile olarak kalabalik geldik. Havada kayak için çok idealdi. Bizim yeni kesfimizin bu kayak merkezi oldugunu söyleyebilirim” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile