Ege Sanayicileri Aydın’da Buluştu

Ege Sanayicileri Aydın’da Buluştu

Ege İlleri 3. Bölge Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürleri istişare toplantısı Aydın İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğiyle gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda Aydın İl Müdürlüğü’nün başkanlığında yapılan toplantıya Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İç Denetleme Birimi Başkanı Ahmet Önal, Çanakkale, Manisa, İzmir, Balıkesir, Aydın, Muğla, Kütahya İl Müdürleri, Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Aydıner, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, KOSGEB İl Müdürü Turgut Gözen ile Organize Sanayi Bölgeleri yetkilileri katıldı.

Toplantıya verilen arada düzenlenen yemeğe Aydın Valisi Kerem Al da katılarak bilgi aldı. Aydın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yavuz Yücel, yemekte toplantıyla ilgili bilgi verdi.

Ege illerinin Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlerinin bölgedeki sanayinin mevcut sorunları üzerinde değerlendirmelerde bulunmak için Aydın’da bir araya geldiğini belirterek, “Bölgeler arasında işbirliği ve koordinasyonun sağlanması amacıyla bakanlık tarafından bu toplantı düzenlendi.

Toplantıda sektörün sorunlarını tespit ederken sorurların çözümü noktasında da fikir alışverişinde bulunuldu. Burada görüştüğümüz konular bir dosya halinde bakanlığa iletilecek. Bizler daha sonra da bu sorunların takipçisi olacağız” dedi.

Toplantı sonrasında katılımcılar Umurlu Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan teknik geziye katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile