Ege Üniversitesi Hastanesinin Tavanlarindan Su Akmaya Devam Ediyor

Ege Üniversitesi Hastanesinin Tavanlarindan Su Akmaya Devam Ediyor

Izmir’de meydana gelen saganak yagmurun ardindan su baskini yasanan Ege Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesinde, bugünde tavanlarindan su aktigi görüldü. Personelin çalismalari ile suyun tahliye edilmesinin ardindan hastanede hasta kabulü, zor sartlar altinda sürdürülüyor.

Izmir’de dün etkili olan ve yaklasik 3 saat süren gök gürültülü saganak yagis, birçok cadde ve sokaklari adeta göle çevirmisti. Bornova’da bulunan Ege Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesinin bahçesini ve hastane koridorlarini da su basarken, hastaneye gelen vatandaslarin yani sira, saglik çalisanlarinin da zor anlar yasadigi anlar vatandaslar tarafindan çekilen cep telefonu görüntülerine yansimisti.

Hastalar pantolon paçalarini sivadi

Görüntülerde; sular içinde kalan saglik çalisanlarinin bir hastayi sedye ile tasidigi, hastane içerisinde ve bahçesinde bulunan saglik çalisanlari ile vatandaslarin yasadigi zor anlar ile hastalarin pantolon paçalarini sivayarak islemlerini yapmaya çalistigi anlar yer aldi.

Tavandan su akmaya devam ediyor

Dün meydana gelen su baskininin ardindan bugün de hastanenin bazi bölümlerinde tavandan su aktigi görüldü.

Hastane yönetiminin ise suyun aktigi yerlere plastik geri dönüsüm kutulari ile önlem almaya çalistigi görüldü.

Hastalarin muayene için bekledigi alanlarda tavandan su akmasi ilginç görüntüler ortaya çikardi.

Ege Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesinde dün gerçeklesen su tahliyesinin ardindan bugün de zor sartlar altinda hasta kabulünün saglandigi görüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile