Egemen Bağış: Hastalıklı Zihniyetler Halkla Aramızdaki Sevgiyi Anlamıyor

Devlet Bakanı Baş müzakereci Egemen Bağış Siirt’in Aydınlar ilçesinde halka hitap etti. Bağış, hastalıklı zihniyetlerin halkla aralarındaki sevgiyi anlayamayacaklarını belirtti.

Devlet Bakanı Baş müzakereci Egemen Bağış Siirt’in Aydınlar ilçesinde halka hitap etti. Bağış, hastalıklı zihniyetlerin halkla aralarındaki sevgiyi anlayamayacaklarını belirtti.

İlçe meydanında toplanan halka seslenen Bağış, yağışlı hava nedeniyle kısa tuttuğu konuşmasında Aydınlar (Tillo) halkını çok sevdiklerini ve Tillo halkının da kendilerini sevdiğini bildiklerini söyledi.

Vatandaşlara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini belirten Bağış, “Bu muhabbet, bu ilişki, çok farklı bir ilişki. Bunu ne bay Kemal anlar, ne Devlet Bey, o bisküvitçi ve ne de bizi bölmeye çalışan aramıza fitne sokmaya çalışan, kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışan hastalıklı zihniyet anlar. Bizi biz anlarız. Birbirimizi iyi biliriz. Birbirimize sahip çıkarız. Sizden beklentim 5-0 sıfır. Üçü sizden, Tayyip Bey ve ben.” dedi.

Egemen Bağış, Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu’nun belediyenin 2 ihtiyacını belirttiğini, bunlardan ilki olan kepçeyi Bağcılar Belediye Başkanı‘nı arayarak temin ettiğini, ikinci ihtiyaç olarak belirtilen itfaiye aracını ise bir başka belediyeden temin edeceğini söyledi.

    Aydınlar halkını 19 Mayıs‘ta Başbakan Erdoğan‘ın katılacağı mitinge davet eden Bağış, daha sonra İlçeye bağlı Çatılı köyüne geçerek burada hayırsever iş adamı Ethem Sancak’ın kendi köyüne yaptıracağı dört derslikli ilköğretim okulunun temel atma törenine katıldı.

Bağış burada yaptığı konuşmada Sancak’ın, okul, cami ve sağlık tesislerini yaptığına değinerek kendisini kutladı.

Okulun temel atma törenine Vali Musa Çolak ve bazı kamu kurum müdürleri de katıldı.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile