Egitim Bilimleri Enstitüsü'nde Bayrak Degisimi

Egitim Bilimleri Enstitüsü'nde Bayrak Degisimi

Bursa Uludag Üniversitesi (BUÜ) Egitim Bilimleri Enstitüsü’nde yeni dönem basladi. Yaklasik 4,5 yildir müdürlük yapan Prof. Dr. Kazim Yoldas, görevi Prof. Dr. Gökhan Ari’ya devretti.

BUÜ Egitim Bilimleri Enstitüsü’nde bayrak degisimi yasandi. Üniversite Yönetimi, yüksek lisans ve doktora çalismalarinin yogun bir sekilde yürütüldügü Enstitüye, Egitim Fakültesi Türkçe Egitimi Anabilim Dali Ögretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Ari’yi getirdi.

“Egitimdeki niteligi daha da yükseltecegiz”

Düzenlenen devir-teslim töreninde konusan Rektör Prof. Dr. Ferudun Yilmaz, yürüttügü basarili çalismalardan ötürü önceki yönetimde görev alan herkese tesekkür etti. Üniversite olarak lisansüstü egitimi ayri bir önem verdiklerinin altini çizen Prof. Dr. Ferudun Yilmaz, “Bir arastirma üniversitesi oldugumuz için lisansüstü egitime deger veriyoruz. Bu anlamda yüksek lisans ve doktora yapan ögrenci sayimizin artirilmasi, egitimdeki niteligin çok daha üst seviyelere çekilmesi ve daha fazla bilimsel çiktinin elde edilmesi için çalisiyoruz. Prof. Dr. Kazim Yoldas hocamiz ve ekibi bu konuda kiymetli çalismalar yürüttü. Kaliteli fakültelere ve meslek yüksekokullarina sahibiz. Sosyal bilimler alaninda da çok güçlü bir yapilanmamiz var. Lisansüstü egitim veren enstitülerimiz de bu kurumlarin basinda yer aliyor. Gücümüzü daha da artirmamiz gerekiyor. Bunun için gayretle çalismaya devam edecegiz. Emeklerinden ötürü önceki yöneticilerimize tesekkür ediyor, Prof. Dr. Gökhan Ari hocamiza ve ekibine yeni dönemde üstün basarilar diliyoruz” seklinde konustu.

Egitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlügü görevine getirilen Prof. Dr. Gökhan Ari ise devraldigi görevi en iyi sekilde yapabilmek adina elinden gelen gayreti gösterecegi söyledi.

Enstitünün yüksek lisans ve doktora egitimindeki niteliginin daha da arttirilmasi noktasinda üzerlerinde düsen sorumluluklarin farkinda olduklarini kaydeden Prof. Dr. Gökhan Ari, “Egitim Bilimleri Enstitümüzün sadece egitim-ögretim noktasinda degil; yayin, patent, proje, kongre ve kitap yazimi gibi spesifik çalismalara da agirlik vermesi için gayret gösterecegiz. Yönetim ve ekibimizle birlikte tam bir uyum içerisinde daha iyisi için çalisacagiz. Sahsimi bu göreve layik gören herkese tesekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Görevi devreden Prof. Dr. Kazim Yoldas da yeni yönetime basari temennisinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile