Ziyarette bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’ye, yeni görevinde başarılar dileyerek, "Eğitime, ilimize ve ülkemize katkısı olacak her türlü çalışmanıza katkıda bulunmaya hazırız" dedi.
Metin İlci ise, Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; eğitim-öğretim sorunlarının çözümünde kolektif aklın çok önemli olduğunu, başarı sürecinde sendikaların ve diğer sivil toplum kuruluşlarının büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.
İlci, "Biz bugün kutsal bir vazife olan öğretmenlik mesleğini icra ediyoruz. Gayemiz, çocuklarımızın iyi bir eğitim ortamına kavuşması, Şanlıurfamızın hakkettiği güzel yerlere gelmesidir. Bunu hep beraber omuz omuza vererek başaracağız inşallah" dedi.
Eğitim-bir-sen'den İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'ye Ziyaret
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Metin İlci’ye, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.



















