Eğitim Bir-sen Seyhan İlçe Temsilciliğinden Kebude'ye Ziyaret

Eğitim Bir-sen Seyhan İlçe Temsilciliğinden Kebude'ye Ziyaret

Eğitim Bir-Sen Seyhan İlçe Temsilcisi Necmi Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Yakar ile birlikte AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude'yi makamında ziyaret etti

Eğitim Bir-Sen Seyhan İlçe Temsilcisi Necmi Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Yakar ile birlikte AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude'yi makamında ziyaret etti.
Necmi Yılmaz, ziyareti sırasında, yönetim olarak göreve yeni başladıklarını hatırlatarak, "Amacımız Seyhan ilçemizden başlayarak eğitimin ve çalışanlarımızın sorunlarını çözmeyi, üyelerimizden başlayarak bütün eğitim çalışanlarının sorunlarını kendi sorunlarımız bilip çözüm bulmayı 'Gitmediğimiz, görmediğimiz üye bizim değildir' desturu ile bütün üyelerimize en kısa sürede ulaşmayı, dürüst, seviyeli, kaliteli, şeffaf bir sendikacılık anlayışı ile hareket etmeyi kendimize ilke edindik" diye konuştu.
AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude de, Eğitim Bir-Sen Seyhan İlçe Temsilciliği yönetimine 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu. Kebude, "Başta siz sayın öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile