Eğitim Gönüllüsü Öğretmenler Üniversite Tercih Bürosu Açtı

Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneği şehir merkezi ile Döşemealtı, Kumluca ve Manavgat ilçelerinde üniversite tercih büroları açtı.

Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneği şehir merkezi ile Döşemealtı, Kumluca ve Manavgat ilçelerinde üniversite tercih büroları açtı.

Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneği, üniversite adaylarının doğru tercihte bulunabilmelerine yardımcı olmak için şehir merkezindeki Özdilekpark AVM’nin yanı sıra Döşemealtı, Kumluca ve Manavgat’ta tercih büroları açtı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan öğretmenler tarafından kurulan dernekten yapılan yazılı açıklamada, "Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneği il genelinde 4 adet üniversite tercih bürosu açtı. Derneğin açmış olduğu tercih büroları merkezde Özdilekpark AVM’de, Döşemealtı Yeniköy’de, Kumluca Eğitim ve Kültür Derneği’nde ve Manavgat Hastane Caddesi’nde hizmet vermekte. Antalya en çok göç alan iller arasındadır. Derneğimiz, uzmanlar eşliğinde tercih imkanı bulamayan öğrencilere doğru tercih yaptırmayı hedeflemektedir." diye konuştu.

Dernek yetkilileri öğrencilerin doğru tercih yapmasına yardımcı olacak Antalya’nın üniversiteye yerleştirme oranını arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Bürolar 5 Ağustos tarihine kadar hizmet verecek. Özdilekpark AVM’de 10.00-23.00, diğerlerinde 09.00-18.00 saatleri arasında uzman öğretmenler görev yapacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile