Egitim Kurumu Müdürler Kurulu Yilsonu Toplantisi Gerçeklestirildi

Egitim Kurumu Müdürler Kurulu Yilsonu Toplantisi Gerçeklestirildi

Egitim Kurumu Müdürler Kurulu Yilsonu Toplantisi, Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney’in baskanliginda Il Milli Egitim Müdürlügü yöneticileri ve egitim kurumu müdürlerinin katilimiyla kapsamli sekilde yapildi.

Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, açilis konusmasinda kurula seslenerek gündeme dair önemli açiklamalarda bulundu. “Maarif davamiza bir yil daha hizmet etme serefine nail olmanin onurunu ve mutlulugunu yasiyoruz. Bu süreçte sizlerin destegi ve gayretiyle basta ögrencilerimiz olmak üzere egitime gereksinim duyan her kesime hitap etmeye çalistik. Ögrencilerimiz için dogru hedefler belirleyip onlara dogru kararlar almalari için rehberlik ettik. Okullarimizda, halk egitimi merkezlerimizde, köy yasam merkezlerimizde, evlerimizde, sokaklarimizda kisacasi her yerde ve her daim; örgün ve yaygin egitimlerle insanlari hayata, gençlerimizi gelecege hazirlamaya çalistik.” dedi.

“Yarinlarimizin umudu olan çocuklarimizin yanindayiz”

Güney konusmasinin devaminda, “Yaz tatilinden itibaren okullarimizin fiziki sartlarindan donatimina, dönem içindeki egitim ögretim faaliyetlerinden yerel ve ulusal projelere verdiginiz destege, ögrenci ögretmen takibinden tasima islemlerine, DYK ve yaz kurslarindan kis okullarina, merkezi sinavlardan rehberlik faaliyetlerine, sosyal ve kültürel faaliyetlerden sportif basarilara, tören ve yarismalardan yilsonu sergilerine, önceki dönemlerde yasanan pandemiden 6 Subat depremindeki özverinize. Adini sayamadigim daha nice fedakârliginiza taniklik ettik. El ele verdigimiz bu süreçte bilginizle, tecrübenizle ve azminizle devletimizin ve yarinlarimizin umudu olan çocuklarimizin yaninda oldunuz. Çalismalarinizdan ve fedakârliklarinizdan ötürü hepinizi kutluyorum. Emekleriniz var olsun, heyecaniniz ve umudunuz daim olsun” diyerek okul ve kurum müdürlerine tesekkür etti.

“Bakanlik projeleri, ulusal ve yerel projelerde önemli adimlar attik”

Proje sürecine de deginen Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, “Bakanligimizin bu yil uygulanan çok önemli projeleri vardi. Biz de Bakanlik projeleri dogrultusunda önemli adimlar attik. Ayrica Avrupa Birligi projelerine ciddi katilimlar saglayarak önemli dereceler elde ettik. Ayrica yerel projelerimizle ögrencilerimizi bilimsel, sosyal ve kültürel açidan beslemeye özen gösterdik.” ifadelerine yer verdi.

Valilik toplanti salonunda gerçeklesen bulusma, gündem maddelerinin görüsülmesi ve ilgili birimlerce yapilan bilgilendirmelerin ardindan iyi dilek ve temennilerle sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile