Egitim Sevdalisi Soföre Onur Ödülü

Egitim Sevdalisi Soföre Onur Ödülü

Denizli Büyüksehir Belediyesinde Halk otobüsü soförlügü yapan Emin Özkan’a ögrencilere gösterdigi ilgi ve desteklerden dolayi plaket verildi.

Halk Otobüsü soförü Emin Özkan’a plaket takdim edildi. Denizli Büyüksehir Belediyesi Ulasim Hizmetlerinde 190 numarali hatta Halk Otobüsü soförlügü yapan Emin Özkan’a, Ibrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Muhammet Ogur tarafindan plaket takdim edildi.

Plaketi sunan Okul Müdürü Muhammet Ogur, “Emin Özkan’in Ibrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesinde her hafta düzenlenen Istiklal Marsi törenlerinde ögrencileri bekleyerek okulumuza ve ögrencilerimize vermis oldugunuz degerden dolayi tesekkür eder, egitim ve ögrenci sevdanizin her daim devam etmesini dilerim” dedi.

Egitime ve ögrenciye her zaman sahip çiktigini dile getiren soför Emin Özkan “Ben okuyamadim ancak çocuklarimin egitimi için hiçbir fedakarliktan kaçinmadim. Otobüsümüze binen tüm ögrencilerin aileleri tarafindan bizlere emanet edildiginin bilinciyle onlarin güvenligini sagliyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de söyledigi gibi "Çocuklar gelecegimizin güvencesi, yasama sevincimizdir. Bugünün çocugunu yarinin büyügü olarak yetistirmek hepimizin insanlik görevidir." demistir. Bende üzerime düsen her görevde elimden gelenin daha fazlasini yapmaya devam edecegim. Bana bu plaketi layik gören basta Ibrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Muhammet Ogur Bey olmak üzere, Müdür Yardimcilari ve sevgili ögrencilere çok tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile