Eğitim Sevenler Kan Bağışında Bulundu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Eğitim Sevenler Derneği, Kızılay ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi.



Abdi İpekçi sergi salonunda düzenlenen kan bağışı kampanyasına ilgi büyük oldu . Ereğli Eğitim Sevenler Derneği Başkanı Nail Kazlı , kar yağışı nedeniyle endişeli olduklarını , ancak bekledikleri ilgiyi gördüklerini söyledi . Kazlı , “Kar yağışına rağmen Zonguldak Kızılay Kan Merkezi ekipleri buraya gelmeyi başardı . Kar yağışından dolayı kampanyaya ilginin düşük olacağını düşünüyorduk . Ancak düşündüğümüz gibi olmadı . Kan bağışına ilgi oldukça büyük . Amacımız 100 ünite kan toplayabilmek . ” dedi .

Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay ise Eğitim Sevenler Derneği’ne gösterdikleri duyarlılıklardan dolayı teşekkür etti . Oktay , şunları söyledi : “Bugün burada Ereğli Eğitim Sevenler Derneği tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında bir araya geldik . Kar yağışına rağmen güzel bir katılım var . Sivil toplum kuruluşları arasında yer alan ESDER’i de bu duyarlı davranışlarından dolayı kutluyorum . `Bir kan bir hayat kurtarır` sloganıyla diğer sivil toplum kuruluşlarını kan bağışı kampanyası düzenlemeye , halkımızı da kan vermeye davet ediyorum . ”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile