Eğitim Uzmanı Sait Gürsoy Gkv`lilerle Buluştu

Eğitim Uzmanı Sait Gürsoy Gkv`lilerle Buluştu

YGS ve LYS`ye hazırlanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 11 ve 12.

sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek söyleşi yapan Sait Gürsoy konuşmasının ardından öğrencilerin merak ettiği konulardaki sorularını yanıtladı.

GKV Özel Okullarının önemli bir misyon üstlendiğini ifade eden Gürsoy, "Ülkemize 49 yıldır eğitim alanında hizmet veren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının kurucu ve yöneticilerini kutluyorum" dedi.

YGS ve LYS öncesi aldıkları çeşitli eğitimlerle bir taraftan heyecanlarını yenen diğer taraftan doğru meslek seçimleri ve doğru hedefler koyabilme yönünde destek alan GKV Özel Okulları öğrencileri ünlü eğitim uzmanı Sait Gürsoy`la buluştu. GKV Özel Liseleri 11 ve 12. sınıf öğrencileriyle buluşan Gürsoy sınav öncesi öğrencileri uyararak hedefsiz başarı olmayacağını ifade etti. "Başarıya Doğru" programının sunucusu Eğitim Uzmanı Sait Gürsoy GKV Liseleri 11. ve 12. sınıf öğrencileri ve velilerini YGS -LYS`ye hazırlık ve doğru tercih hakkında bilgilendirdi. Gürsoy, öğrencilere, öncelikle hedeflerini belirlemelerini daha sonra bu hedeflerini gerçekleştirmek için düzenli, planlı, programlı çalışmaları gerektiğini belirtti. Her öğrencinin soru çözüm sayısı, ders çalışma süresi gibi konularda başkalarını örnek almadan kendi kapasiteleri doğrultusunda hareket etmelerini öneren Gürsoy, üniversite seçiminde en önemli unsurun üniversitenin akademik kadrosu ve alt yapısı olduğunu buna çok dikkat edilmesigerektiğini ifade etti. Sait Gürsoy, velilere bu sürecin hem gençler, hem de aileler için zor ve kritik olduğunu hatırlattı. Eğitim uzmanı Sait Gürsoy GKV`li velileri de uyararak çocuklarını iyi anlamalarını ve onları destekleyerek daima yanlarında olduklarını hissettirmelerini, her şeyden önemlisi çocuklarını başkaları ile asla karşılaştırmamaları gerektiğini vurguladı.

Söyleşinin ardından GKV Özel Okullarında incelemeler yapan Gürsoy`a "Anadolu`da eğitim meşalesinin bu bölgede yakılmasındaki öncülüğü üstlenen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarını başarılarından dolayı yürekten kutluyor, kurucu ve yöneticilerine eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan söyleşinin ardından günün anısına GKV Liseleri Müdürü Fevzi Beşe tarafından bir plaket verildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile