Egitim Yatirimlari Tarsus'a Deger Katiyor

Egitim Yatirimlari Tarsus'a Deger Katiyor

Tarsus Belediyesince ögrenciler için hayata geçirilen etüt merkezleri ve okuma salonlari, sinavlara hazirlanan ve ders çalisan ögrencilerin ugrak yeri oluyor.

Tarsus Belediyesinin, ögrencilerin ders çalisma olanagini genisletmek için hizmete koydugu etüt merkezleri ve okuma salonlari yogun ilgi görüyor. Bu çerçevede 37 okuma salonu ve etüt merkezleri ile Tarsus adeta ögrenci sehri olarak dikkat çekiyor.

Üniversiteye hazirlik sürecinde olan mezun ve lise son sinif ögrencilerine hizmet veren etüt merkezi, donanimli egitim kadrosu ve modern siniflariyla dikkat çekiyor. Etüt merkezleri, 8 tam donanimli sinifi ile ögrencilere genis egitim yelpazesi sunmayi hedefliyor. Merkezde yer alan uzman egitim kadrosu, ögrencilere nitelikli bir egitim deneyimi yasatmak için hazir bulunuyor. Ögrenciler etüt merkezinde brans ögretmenlerinin hazir bulunmasi sebebiyle takildiklari soru ve konulari aninda uzmanina danisabiliyor. Belediye tesisleri kampüsünde bulunan bir diger etüt merkezi ise ögrencilerin ders çalismak için ilk duragi oluyor. Bunun yani sira etüt merkezinde ögrencilere sicak su, çay ve çorba ikrami gerçeklestiriliyor.

Üniversite sinavina hazirlanan Nisa Akyüz, etüt merkezinden çok memnun oldugunu belirterek, "Yaklasik 1 yildir belediyemizin bizlere açmis oldugu etüt merkezini kullaniyorum. Kaldigim ögrenci yurdu buraya çok yakin ve sinav zamanlari ders çalismak için uygun ortam bulmak çok zor. Baskanimiz bizlere burayi açti ve bize böyle bir ortam sundu, hem de ücretsiz. Disarda bu imkanlar çok pahali. Kendisine çok tesekkür ediyoruz" dedi.

Belediyenin yeni açilan etüt merkezi hakkinda konusan tarih ögretmeni Senay Varol, "Biz brans ögretmenleri olarak ögrencilerimize Baskanimiz Haluk Bozdogan tarafindan kazandirilan bu merkezde onlara yardimci olmak için, takildiklari konulari ve sorulari anlatabilmek için hazir olarak bulunuyoruz. Onlarin gelecegine yatirim yapan baskanimizin destekleri ile ögrencilerimizin iyi bir sinav dönemi geçirmelerini diliyoruz. Tüm ögrencilerimizi bekliyoruz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile