Eğitimciler Bayraktepe'de Buluştu

Eğitimciler Bayraktepe'de Buluştu

Eğitim Bir- Sen tarafından tanışma ve kaynaşma programı düzenlendi.

  Bayraktepe Tesisleri ' nde düzenlenen programa Hendek Belediye Başkanı Ali İnci , Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gevher , Eğitim Bir- Sen Sakarya Şubesi Başkanı Sevban Yıldırım , Eğitim Bir- Sen Hendek Şubesi üyeleri , okul müdürleri , öğretmenler ve aileleri katıldı .
Programda bir konuşma yapan Eğitim-Bir Sen Sakarya Şubesi Başkanı Sevban Yıldırım , eğitim kalitesinin daha da artırılması için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirterek , " Eğitimcilerimiz ile birlikte sürekli fikir alışverişlerinde bulunuyoruz . İlçelerde okulların eğitim durumları ile ilgili bilgiler alıyoruz ve daha iyisini yapabilmek için çalışmalar yapıyoruz . Hendek ' te Eğitim Bir- Sen Başkanlığı dönemimde çok güzel hizmetler yaptık . Bu hizmetleri yaparken , yerel yönetim , kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri ile birlikte koordineli çalıştık . Her kesimin eğitime desteğini aldık . İnşallah eğitimcilerimiz ile birlikte çocuklarımızın eğitim kalitelerini en üst seviyelere çıkaracağız . Hepimize büyük görevler düşüyor , bunu hep birlikte başaracağız " dedi . Yıldırım , eğitime katkılarından dolayı Başkan İnci ' ye teşekkür etti .
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise , Hendek ' in her alanda üst noktalarda olduğu gibi eğitimde de üst seviyelerde olacağını ifade ederek , " Bizler çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamak için okullarımızın ihtiyaçlarını elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz . Ayrıca Mustafa Asım İlköğretim Okulu ve yapımı tamamlanan Cumhuriyet İlköğretim Okullarını yaparak eğitime büyük katkı sağladık . Çocuklarımız için Bayraktepe Gençliği Derneği adı altında bir dernek kuracağız . Burada çocuklarımıza İngilizce kursu ve çeşitli dersler vererek onların eğitimine katkı sağlayacağız . Çocuklarımız ülkemize yön veren birer birey olarak yetişecekler . Yeni projelerimizden olan yüzme havuzu projemizi de bu yaz hızla yaparak burada da çocuklarımıza yüzme kursları vereceğiz . İnanıyorum ki Hendek eğitimde de bir numara olacaktır " diye konuştu .
Programda aileler birbirleri ile tanışarak bol bol sohbet etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile