Egitimcilere Seminer Daveti

Egitimcilere Seminer Daveti

Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Adana Il Baskani Mehmet Sezer, Mehmet Akif Inan Vakfi (MAIV) ve Egitim-Bir-Sen Adana Subesi’nin ortaklasa düzenleyecegi Egitim Akademisi programlarina tüm egitimcileri davet etti.

Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Kurucu Genel Baskani Mehmet Akif Inan’in adini tasiyan vakif tarafindan baslatilan ve üç ayri egitimden olusan seminerler Türkiye’de ilk defa ayni anda bir sehirde gerçeklestirilecek.

Egitim-Bir-Sen Adana Sube Baskani Mehmet Sezer, 2 gün sürecek programlarla ilgili bilgiler verdi.

Egitim-Bir-Sen’in diger sendikalara Adana Subesi’nin de diger sehirlere her konuda örnek oldugunu söyleyen Baskan Sezer, "Alaninda uzman egitimcilerimiz brans, ögretmen ve yönetici akademisi adi altinda seminerler verecek. Bu seminerlerden ilki 17 Aralik Cuma aksami saat 18.30’da baslayacak. Brans Akademisi adi atinda düzenlenecek bu seminerimizde yazar Hamle Özçarikci hocamiz Ritim ile Matematik semineri verecek. 18 Aralik Cumartesi günü sabah 09.30 seansimizda Yönetici Akademisi’ni gerçeklestirecegiz. Burada Mustafa Canitez; Lider Yönetici, Serkan Ekmen; Ikna teknikleri ve Ikna Psikolojisi, Abdullah Altunkes ise Okul Yöneticiliginde Ennegramin Rolü baslikli sunumlarini gerçeklestirecek. Cumartesi günü son oturumumuz ise saat 12.30’da Ögretmen Akademisi basligi altinda yapilacak. Bu programda da Hamle Özçarikci; Ses, nefes, diyafram, Serkan Ekmen; Planli Çalisma ve Zaman Yönetimi, Abdullah Altunkes ise Ennegram Egitimine Giris baslikli seminerlerini gerçeklestirecek. Egitimlerimizin tamami Evliya Çelebi Uygulama Oteli’nde yapilacak" dedi.

Programlarin Türkiye’de ilk kez bir sehirde ayni anda verilecegini vurgulayan Baskan Sezer, "Bu bizim egitimcilerimize bir vefa borcumuz. Pandemi sürecinden en çok etkilenen kesimlerin basinda egitim çalisanlarimiz da vardi. Süreç biraz daha rahatladiginda sosyal ve kültürel etkinliklere baslayacagimizin sözünü vermistik. Egitim-Bir-Sen Adana Subesi olarak sadece üyelerimizin maddi kazanimlari için degil tüm egitimcilerimizin manevi ve kisisel gelisimleri için de elimizi tasin altina koyuyoruz. Bu programlarin ardindan inaniyorum ki sehrimiz egitim alaninda daha önemli isler basaracaktir. Tamamen ücretsiz olarak düzenleyecegimiz bu programlara üyemiz olsun olmasin bütün egitimcilerimizi davet ediyorum" ifadelerini kullandi.

Sezer açiklamalarini, "Egitimcilerimiz ve yöneticilerimiz programlarla ilgili daha detayli bilgiyi sendikamizin adana1.ebs.org.tr adresinden edinebilir ayrica katilim formunu yine bu adresten doldurabilirler. Normal sartlarda binlerce lira verilerek alinabilecek egitimleri bizler tüm egitimcilerimize ve yöneticilerimize ücretsiz bir sekilde sunacagiz. Hayirli, ugurlu olsun" sözleriyle tamamladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile