Eğitimcilere Yönelik Kurum İçi İletişim Semineri

Eğitimcilere Yönelik Kurum İçi İletişim Semineri

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi ortaklığında ‘Kurum İçi İletişim’ semineri düzenlendi.

BTSO Eğitim Kampüsü Oğuz Kağan Köksal Toplantı Salonu 'nda, 7 merkez ilçenin okullarında görev yapan idareci ve öğretmenlere yönelik kurum içi iletişim semineri büyük ilgi gördü.

İstanbul Aydın Üniversitesi Kariyer ve Eğitim Danışmanı Mehmet Ekinci 'nin konuşmacı olarak katıldığı seminer, büyük bir dikkatle dinlendi. Kurum içi iletişimin etkili bir şekilde okullarda yaygınlaşmasında okul yöneticilerine büyük görevler düştüğünü belirten Eğitim Danışmanı Mehmet Ekinci, “Lider, çalıştığı kurumda değişimin başlatıcısı, motive edicisi ve yönlendiricisidir.” dedi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Ataklı da iletişim yollarını kapalı tutan veya olması gerektiği gibi kullanmayan bir kurumun, önemli bir özelliğini kullanmadığını belirtti.

Muhammet Ataklı, bu nedenle bir kurumun etkili bir şekilde uzun süre yaşayabilmesi için kurum içi iletişimi en iyi şekilde düzenlemesi gerektiğini söyledi.

Muhammet Ataklı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlıklı ve etkili iletişim konusunda okullara yönelik çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile