Eğitimde Başarı Toplantısı

Şifalı kaplıcaları, doğal güzellikleri, jeotermal ile ısınması ve yeraltı zenginlikleriyle elde ettiği ününe son yıllarda eğitim başarısını da ilave ederek Türkiye'de birçok il ve ilçeyi geride bırakan Kütahya Simav'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başarı toplantısı düzenlendi

Şifalı kaplıcaları, doğal güzellikleri, jeotermal ile ısınması ve yeraltı zenginlikleriyle elde ettiği ününe son yıllarda eğitim başarısını da ilave ederek Türkiye'de birçok il ve ilçeyi geride bırakan Kütahya Simav'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başarı toplantısı düzenlendi.
Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonunda okul ve şube müdürleriyle düzenlediği toplantı sonunda gazetecilere bilgi veren Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, 2011 yılının başarı planlamasını gözden geçirdiklerini söyledi.
Simav'ın son birkaç yıldır eğitim alanında elde ettiği başarı çıtasını daha üst seviyelere çıkarmanın hesaplarını yaptıklarını ifade eden Mehmet Şirikçi, şube ve okul müdürlerinden daha çok çalışarak yeni projeler üretmelerini talep ettiğini vurguladı.
Simav'da vatandaşların eğitimde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını dile getiren Mehmet şirikçi," Simav halkı eğitim söz konusu olduğunda elini taşın altına koyuyor. İlçede yapılan yatırımların büyük çoğunluğu vatandaşa ait. Elde edilen başarıda vatandaşın katkısının payı çok büyük. Bu yüzden vatandaşa layık olabilmek ve başarı çıtasını en üst seviyelere çıkarmak zorundayız. Bunun için yeni formüller arıyoruz" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile