Sanko Okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen turnuvanın ödül töreni, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, veli ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.
Sanko Okulları öğrencileri, farklı yaş kategorilerinde aldıkları derecelerle turnuvayı başarıyla tamamladı. 16 yaş genel kategorisinde yarışan Ahmet Turan Ünlü ve 12 yaş genel kategorisinde Asrın Balaban birinci olarak kupa, madalya ve başarı belgesi almaya hak kazandı. 7 yaş genelde yarışan Arda Çekem ikinci sıradaki yeriyle kupa, madalya ve başarı belgesi alırken, 8 yaş genelde Talu Kervancıoğlu altıncı, 12 yaş genelde İbrahim Emir Kafadar beşinci olarak madalya ve başarı belgesiyle ödüllendirildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, sağlam bir altyapıyla yetişen öğrencilerinin aldıkları derecelerle bunu kanıtladığını, sanatın, sporun, sosyal çalışmaların ve akademik bilginin hep birlikte başarıyı getireceğine inandıklarını vurguladı.
Köylüoğlu, programlarının öğrencilerin başarılı ve sağlam adımlarla yürümesini sağladığını kaydetti.
Eğitimdeki başarıları satranç turnuvasına yansıdı
Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen ''29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası''nda Özel Sanko Okulları'ndan dereceye giren 5 öğrenci, kupa, madalya ve başarı belgesiyle ödüllendirildi.



















