Eğitime Katkı Sağlayanlara Teşekkür Plaketi

Eğitime Katkı Sağlayanlara Teşekkür Plaketi

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen 'İsmiyle Müsemma Okullar Projesi’nin 'Sonsuza Uzanmak' etkinliği kapsamında hayırseverlere teşekkür plaketi verildi.

Öğretmenevi’nde düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan yapan Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Adıyaman, proje kapsamında her ay düzenli olarak etkinlik tertip ettiklerini belirtti.

Adıyaman "Bugün 2012-2013 eğitim yılının son etkinliğini yapıyoruz. Okullarımıza katkı sağlayan hayır sahiplerimize katıldıkları için teşekkür ediyorum. Eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmede İl Emniyet Müdürlüğü’nün Çocuk ve Muhabere şubeleri daima bizlere katkı sağladı. Odunpazarı Belediyesi okullarımızı ihtiyaçlarını karşılamada çok katkı sağladı. Kendilerine teşekkür ediyorum”
Etkinliğe Vali Yardımcısı Faruk Ömer Günay, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Milli Eğitim Müdürü Arif Dede de katıldı.

Konuşmalardan sonra okullara katkı sağlayan hayırseverler ve basın kuruluşu temsilcilerine birer teşekkür plaketi verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile