Eglence Mekaninda 1 Kisinin Öldürüldügü Dehset Anlari Kamerada

Eglence Mekaninda 1 Kisinin Öldürüldügü Dehset Anlari Kamerada

Çankiri’da bir eglence mekaninda iki grup arasinda çikan silahli kavga 1 kisi hayatini kaybetti, 3 kisi de yaralandi. Olayla ilgili 5 kisi tutuklanirken, kavga aninda yasanan dehset ise güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, önceki gün gece saatlerinde Çankiri il merkezi Küçük Sanayi Sitesi Usta Sokak’ta meydana geldi. Edinilen biliye göre, sokak üzerinde bulunan eglence mekaninda müsterilerle, çalisanlar arasinda tartisma çikti.. Kisa sürede büyüyen tartisma kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda, Sahislar defalarca birbirlerine mekan ortasinda silahlarla ates açti. Kavgada Ilyas Demirci (36), M.Ç. (44), A.D. (51) ve S.S. yaralandi. Olayi gören vatandaslarin ihbari üzerine eglence mekanina çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapilan yaralilar, çevredeki hastanelere kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralilardan Ilyas Demirci kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

5 kisi tutuklandi

Olayla ilgili inceleme baslatan polis ekipleri tarafindan gözaltina alinan sahislardan D.S., B.S., H.H.S., A.D. ve I.D. çikarildiklari mahkemece tutuklanirken, O.S.Ç., A.D. ve C.A. adli kontrol sartiyla, M.C.I. ve M.Ç. de savcilik sorgularinin ardindan serbest birakildi.

Olay ani saniye saniye kamerada

Öte yandan, kavga ani ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, sahislarin birbirlerine silahla ates açtigi görülüyor. Daha sonra Ilyas Demirci’nin yere düstügü görülüyor. Yere yigilan Demirci, karsi gruptaki sahislar tarafindan dakikalarca darp ediliyor. Bir sahis, elindeki tabancanin kabzasi ile darp ettigi Ilyas Demirci’ye daha sonra ates ettigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile