Eglence Ve Ucuz Alisverisin Adresi Kumsmall

Eglence Ve Ucuz Alisverisin Adresi Kumsmall

Kayseri ve bölgenin alisveris yasami ile birlikte sosyal hayatina da renk katan KUMSmall AVM, misafirlerine ucuz alisveris imkani saglarken ayni zamanda eglendirmeye de devam ediyor. Avrupa’nin en büyük karma AVM’si olan KUMSmall AVM’de 9 gün sürecek olan ’Garaj Günleri’ baslarken ayni zamanda bilek güresi yarismasi da yapiliyor.

Avrupa’nin en büyük karma alisveris merkezi olan KUMSmall AVM’nin misafirlerine uygun fiyatli alisveris imkani sagladigini ifade eden AVM Müdürü Mithat Ulutürk; "KUMSmall Alisveris Merkezi; Türkiye’nin ve Avrupa’nin en büyük karma alisveris merkezi. Burada mobilyadan modaya, lezzetten eglenceye her seyi bulabilirsiniz. Bölgenin bütün mobilya markalarini bir çati altinda alisveris merkezimizde bulursunuz. Istemediginiz kadar çesit alisveris merkezimizdedir. Sadece alisveriste degil eglencede de sizleri tatmin eder. Aradiginiz, aramadiginiz ne varsa hem fiyat avantajlari sagliyoruz, diger taraftan eglence de sürekli devam ediyor. Hafta içi ve hafta sonlari çocuklarimiza ve yetiskinlerimize yönelik eglenceler, alisveriste mobilyadan modaya her türlü ihtiyacinizi karsilayacaginiz, bunlari yaparken de bütçenizi sarsmayacaginiz fiyatlarla alisveris yapabileceginiz bir alisveris merkezinden bahsediyoruz" dedi.

Garaj Günleri 9 gün sürecek

Etkinlikler hakkinda da bilgiler veren Ulutürk; "9 gün sürecek olan ’Garaj Günleri’ etkinligimiz var. Bu etkinlikte çatimiz altindaki markalarin fiyat avantaji saglayan ve bol çesitleriyle sizlerin begenisine sundugu ürünleri bir arada bulacaginiz etkinligimiz var. Önümüzdeki hafta Pazar gününe kadar devam edecek. Herkesi bekliyoruz. Diger taraftan yetiskinlerimizin, çocuklarimizin, kadinlarimizin yani herkesin akliyla bilegini birlestirdigi, gücünü test ettigi ödüllü yarismamiz sizleri bekliyor. Eglenirken kazançli da çikiyorsunuz, mutlu da oluyorsunuz. Herkesi davet ediyoruz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile