EGSİAD Yönetimi’nden İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü'ne Ziyaret

EGSİAD Yönetimi’nden İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü'ne Ziyaret

Eskişehir Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri (EGSİAD), Eskişehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Halil Çankaya’yı makamında ziyaret etti.

EGSİAD Genel Sekreteri Adem Özer ve dernek bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Komisyonu üyeleri, Eskişehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Çankaya’ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular. EGSİAD olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Özer, Eskişehir’de en fazla üyeye sahip olan iş adamları derneği olduklarını kaydetti.

EGSİAD olarak 20. kuruluş yılı hedefleri belirlediklerinin bilgisini veren Özer, “Derneğimizin 20. kuruluş yılı nedeniyle stratejik hedefler belirledik. Bu hedefler çerçevesinde aynı iş kolunda faaliyet gösteren üyelerimizi meslek komisyonları çatısı altında birleştirdik. Şu anda 6 meslek komisyonumuz var. Bu komisyonlardan biri olan gıda komisyonunda, gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizi daha fazla geliştirmek için çalışıyoruz” dedi.

Ayrıca KOSGEB’le ortak bir çalışma yaparak Eskişehir İş Geliştirme Merkezi(ESİŞGEM) adıyla bir alt kuruluş oluşturduklarını söyleyen Adem Özer, “ İş hayatına yeni girmiş ve kendini geliştirmek isteyen girişimcilere uygun fiyatlarla kiralık yer temini sağlamaya çalışıyoruz. Yeni girişimcileri derneğimize üye olan işadamlarıyla tanıştırarak kendilerine iş yaşamında yer edinmelerine yardımcı oluyoruz. Amacımız gelişen Türkiye ekonomisine katkı sağlamaktır” ifadelerini kullandı. 29 Eylül’de Ankara’da düzenleyecekleri Gıda İş Forumu hakkında da bilgi veren Özer, “Foruma İç Anadolu Bölgesi’ndeki 24 ilden gıda sektöründe faaliyet gösteren gelecek. Üretici ve tüketiciyi bu forumda buluşturacağız” diyerek Halil Çankaya’yı da bu foruma davet etti. Ardından Gıda Komisyonu Başkanı Murat Bayar, Halil Çankaya’ya plaket takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Halil Çankaya ise Eskişehir hakkındaki izlenimlerini aktararak, Eskişehir’de gıda, tarım ve hayvancılıkla ilgili planladıkları çalışmaların bilgisini verdi. Gerçekleştirilen ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu vurgulayan Çankaya, EGSİAD’a çalışmalarından ötürü teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile