Ehliyetsiz Sürücü Ortaligi Karistirdi Açiklamasi Kendi Araci Kaldirima Çarpti, 2 Araç Birbirine Girdi

Ehliyetsiz Sürücü Ortaligi Karistirdi Açiklamasi Kendi Araci Kaldirima Çarpti, 2 Araç Birbirine Girdi

Isparta’nin Yalvaç ilçesinde caddeye kontrolsüz giren ehliyetsiz sürücü kaldirima çarpti, bu araca çarpmamak için sürücülerinin direksiyonlarini kirdigi iki araç da birbiriyle çarpisti. Kazada 1 çocuk hafif yaralandi.

Kaza, saat 12.40 siralarinda Görgü Bayram Mahallesi Orman Caddesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, kontrolsüz bir sekilde giris yapan Cansu T. yönetimindeki 15 EF 206 plakali Tofas marka araç kontrolden çikmasi sonucu kaldirima çikarak durabildi. Bu sirada Nevruz Bugday yönetimindeki 42 HB 084 plakali Wolkswagen marka araç ile arkasindan gelen Esma Doganli yönetimindeki 06 AC 3883 plakali Ford marka araç sürücüleri, kontrolsüz giren araca çarpmamak için direksiyonlarini kirinca birbirleriyle çarpisti. Ihbar üzerine kaza yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazaya karisan Nevruz Bugday’in aracinda bulunan oglu Enes Bugday çarpismanin siddeti ile sarsildi. Ilk müdahalesi kaza yerine gelen ambulansta yapilan çocuk, tedbir amaçli ambulans ile Yalvaç Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazaya sebep olan ehliyetsiz sürücü Cansu T.’nin kullandigi Tofas marka aracin da sigortasiz oldugu tespit edildi. Araç trafik ekiplerince baglanarak çekici ile yediemin parkina çekilirken, sürücüsü de ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile