Ehliyetsiz Ve Alkollü Olarak Kullandigi Araçla 1 Kisinin Ölümüne Sebep Olan Sürücü Tutuklandi

Ehliyetsiz Ve Alkollü Olarak Kullandigi Araçla 1 Kisinin Ölümüne Sebep Olan Sürücü Tutuklandi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 1 kisinin ölümüyle sonuçlanan kazadan yarali olarak kurtulan sürücü tutuklandi. 1,17 promil alkollü oldugu ve sürücü belgesi olmadigi belirlenen araç sürücüsüne 12 bin 254, araç sahibine de 8 bin 190 TL olmak üzere 23 bin 444 TL para cezasi uygulandi.

Dün gece Side Fatih Sultan Mehmet Bulvari’nda otomobilin yoldan çiktiktan sonra refüjdeki palmiyeye çarpmasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda araçta yolcu olarak bulunan 31 yasindaki Ahmet Erdem Sucu olay yerinde yasamini yitirmis, araci kullanan Iclal Hülya Baysal ise hafif yarali olarak hastaneye kaldirilmisti.

Manavgat Devlet Hastanesinde yapilan kontrolde 1,17 promil alkollü oldugu, ayrica sürücü belgesi olmadigi belirlenen Baysal’a; jandarma trafik ekipleri tarafindan 2023 yili zamli tarife dahilinde alkollü araç kullanmaktan 4 bin 64 ve sürücü belgesiz araç kullanmaktan 8 bin 190 TL, araç sahibine de sürücü belgesiz bir kisiye aracini kullandirmaktan 8 bin 190 TL olmak üzere toplam 23 bin 444 TL para cezasi uygulandi.

Tedavisinin tamamlanmasinin ardindan Manavgat Cumhuriyet Savcisi’nin talimati dogrultusunda gözaltina alinan Iclal Hülya Baysal, çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklanarak Ilica Cezaevine teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile