Eken Açiklamasi 'Yapacagiz, Edecegiz Diyerek Seçimden Seçime Kapilarini Çalmiyoruz'

Eken Açiklamasi 'Yapacagiz, Edecegiz Diyerek Seçimden Seçime Kapilarini Çalmiyoruz'

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Eken, Ilçe Istisare Toplantilari çerçevesinde Kangal ilçesinde üyelerle bir araya geldi.

Sivas TSO çalismalari hakkinda bilgi veren Baskan Mustafa Eken, “Biz 4 yil 5 ay boyunca Sivas ve üyelerimiz için çalistik. Üyelerimizi seçimden seçime degil her zaman önemsedik ve ziyaret ettik. Tüm sektörlerimizin yaninda olduk, sorun ve sikintilarin çözümü için çalistik. Biz, göreve geldikten sonra ilçelerimizle baglarimizi güçlendirdik. Ilçelerimizde bulunan üyelerimizi ve Sivas merkezde bulunan üyelerimizle her firsatta bir araya geldik. Gelmeye de devam edecegiz. Biz, sadece oy talep etmek için üyelerimizin yanina gitmiyoruz. Seçimden seçime üyelerimizi hatirlamiyoruz. Sivas TSO’yu randevu verilmeyen bir odadan, üyelerin ayagina giden bir odaya dönüstürdük. Ilçelerdeki üyelerimiz ne zaman aradiysa bizlere ulasti. Randevu dahi almalarina gerek kalmadan onlari misafir ettik. Üyelerimizin karsisina çiktigimizda onlara verdigimiz sözleri yerine getirdigimizi anlatiyoruz. Yapacagiz, edecegiz diyerek seçimden seçime kapilarini çalmiyoruz. Ben ve ekibim, odadan bir kurus almadan sadece Allah rizasi için üyelerimize hizmet ediyoruz. Düzenledigimiz iftar yemekleri, istisare toplantilari Odamiz bütçesinden karsilanmiyor. Meclis üyesi arkadaslarimiz üyelerimize ikramda bulunuyor. Üyelerden alinan aidatla üyelerimizi agirlamiyoruz” dedi.

"Ne oy hesabi yaptik ne de rant pesinde kostuk"

2018 yilindan beri tüm sektörlerle ilgili sorun ve sikintilari gündeme tasidiklarini ifade eden Baskan Eken, “Biz, tüm sektörlerimizle istisare toplantilari yaptik. Talep ve beklentileri kamuoyuna tasidik. Çözüm için TOBB basta olmak üzere bakanliklarimiza hatta Cumhurbaskanimiza ilettik. Üyelerimizin talepleriyle ilgili çözüm üretirken ne oy hesabi yaptik ne de rant pesinde kostuk. Biz, kendi islerimizi gelistirmek, kendimize rant elde etmek için görev yapmiyoruz. Bizim tek derdimiz Sivas ve üyelerimiz oldu. Görev süremizde üyelerimizle iletisimi kesip, seçim için sahaya inmiyoruz. Biz, sözde icraatlar degil, üyelerimizin islerini kolaylastiracak çalismalara imza atiyoruz. Belli bir sinifa degil tüm üyelerimize yönelik çalismalar yürütüyoruz. Dedikodu degil icraat üretiyoruz” seklinde konustu.

Baskan Eken, sözlerini su sekilde sürdürdü; “Kapilarini tüm üyelerimize açtigimiz Odamizin hizmet kalitesini her geçen gün arttiriyoruz. 4 yillik çalismalarimiz sonucunda Odamiz, 5 Yildizli A Sinifi Akredite Odalar arasina girdi ve 181 TSO içerisinde Türkiye’de 3. oldu. Suan en önemli isimiz 1.OSB, Sarkisla ve Gemerek OSB ve Sivas’in tamaminin Cazibe Merkezine alinmasi için mücadelemizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile