Ekinci'den Yeni Baslayan Modellere Öneri

Ekinci'den Yeni Baslayan Modellere Öneri

Basarili bir meslek sürdüren ünlü model Duygu Ekinci, modellige yeni baslayanlar için önerilerde bulundu.

Basarili bir meslek hayati süren ünlü model Duygu Ekinci, modellige yeni baslayacak olanlar için neler yapabilecekleri ve ne gibi bir yol izleyebilecekleri hakkinda önerilerde bulunarak püf noktalari açikladi.

Modelligi yapmanin basinda gelen püf noktalardan birinin fiziki ve duygusal birçok özellige sahip olunmasi gerektigini vurgulayan Ekinci, bakimli ve fit vücudun modellige ilk adim oldugunu kaydetti.

Ekinci, “Model denilince hepimizin aklina her zaman fit ve bakimli fizikler geliyor. Son zamanlarda birçok marka ve model bunun aksini dile getirse de bu, yillardir süre gelen bir gerçek oluyor. Bundan dolayi böyle vücuda sahip olmak için yeni baslayacak olanlara ilk önce her dönem yiyip içtiklerine dikkat etmeleri gerektiginin tavsiyesini verebilirim. Bunu sadece mükemmel ölçülere sahip olmak için degil, saglikli olmak için de yapmalilar. Çünkü modelligin, yogun tempolu ve her zaman dinç olmanizi gerektiren bir is oldugunu unutmamaliyiz” dedi.

Haftada en az 3 gün spor yapmalarinin onlara çok yardimci olacagini aktaran Ekinci, kadrajda güzel çikmanin ve güzel poz vermenin üzerinde mutlaka çalisilmasi gerektigi bir konu oldugunu belirtti.

Ekinci, “Ilk hedefleri her zaman kendi isimleri ile marka olmak olmali. Bunu saglayacak olan en önemli etkende dogru modellik ajanslari ile çalismaktan geçiyor. Dogru yönlendirmeler ve dogru çalismalar ile basari basamaklarini tirmanmak çok daha kolay bir hale geliyor. Bir diger tavsiyem ise sosyal sorumluluk projeleri içerisinde bulunulma gerekir. Eger yakin gelecekte toplumda örnek alinacak kisiler olmak istiyorlarsa, toplum içerisinde farkindalik olusturacak projelerde mutlaka gönüllü olarak yer almalarinin çok faydali olacagini ekliyor. Genç meslektaslarim, çalisma hayatinda her zaman disiplin ve profesyonellige özen göstermelilerdir. Elestirilere de açik olarak bunu ego ile karsilamamalidirlar. Çünkü yapici elestiriler mesleki gelisim için çok önemlidir. Ayrica kisisel gelisimleri için yeniliklere açik olmali ve kendilerini gelistirmek adina çalismalarda bulunmalidirlar. Burada önemli olan da kendi degerlerini kendilerinin olusturulmasidir. Böylece sükse saglamak daha kolay bir hal alacaktir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile