Ekiplere Su Tasirken Can Veren Sahin'in Son Paylasimi Duygulandirdi

Ekiplere Su Tasirken Can Veren Sahin'in Son Paylasimi Duygulandirdi

Marmaris ilçesinde çikan orman yanginini söndürme çalismalarina katilan Sahin Akdemir’in bugün hayatini kaybetmeden önce yanginda çektigi son görüntüler ortaya çikti. Sahin’in gönüllü olarak yangin söndürme çalismalarina katilan personele su tasidigini söyledigi görüntüler herkesi duygulandirdi.

Marmaris’te öglen saatlerinde çikan ve bir anda büyüyen yangini söndürme çalismalari devam ederken, alevlere müdahale eden ekiplere yardimci olmaya çalisan Sahin Akdemir’in (25) dumandan zehirlenerek hayatini kaybettigi ögrenildi. Akdemir’in cansiz bedeni Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Aslen Köycegizli olan ve uzun yillardir Ortaca ilçesinde yasayan Sahin Akdemir’in, Marmaris’te turizm sektöründe çalistigi ögrenildi. 25 asindaki Akdemir’in, meydana gelen yangina yardim etmek için bugün motosikleti ile bölgeye gittigi ve yangin söndürme çalismasinda gönüllü olarak ekiplere destek verdigi ögrenildi. Hayatini kaybeden Sahin Akdemir’in 1 ay önce çikan yanginda da gönüllü olarak itfaiyecilere su tasidigi ögrenildi.

Ölmeden önce çektigi görüntüleri sosyal medyadan paylasmis

Bu arada Sahin Akdemir’in sosyal medya hesabindan bugün yanginda paylasim yaptigi ortaya çikti. Yangina motosikleti ile gidisini yayinlayan Sahin Akdemir, “Su tasimaya devam, yangincilara su tasiyacagiz yine, Allah hayirlarimizi kabul eylesin” dedigi duyuluyor. Bir diger görüntüde ise yüzündeki duman lekeleri dikkat çeken Sahin Akdemir, “Yangin hala devam ediyor biz su tasiyoruz hala” konusmalari görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile