Ekmek Teknesi Tirini Gelin Arabasi Yapti, Dügün Konvoyunu Gören Saskinligini Gizleyemedi

Ekmek Teknesi Tirini Gelin Arabasi Yapti, Dügün Konvoyunu Gören Saskinligini Gizleyemedi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde evlenen tir soförü, gelin tirini gelin arabasi yapti. Çiftin konvoyunu olusturan tirlara ise korna çalarak çevreyi rahatsiz ettikleri gerekçesiyle ceza kesildi.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yasayan Aleyna Basaran ve tir soförü Ibrahim Yelmenoglu, yapilan dügün töreni ile dünya evine girdi. Aleyna ile Ibrahim çifti dügün arabasi olarak tiri tercih etti. Süslenen tira, yaklasik 30 soför de tirlariyla eslik ederek gelini almak için eve gelindi. Gelin Aleyna Yelmenoglu, gelin arabasi olan tira ise binmekte güçlük çekti. Gelin ve damat tirdan, Sungurlu sokaklarinda kendilerine merakla bakanlara el salladi.

Çalinan kornadan dolayi polis merkezine yapilan sikayet üzerine tirlar, polis ekipleri tarafindan durduruldu. Uzun süre geçisine izin verilmeyen tirlara ceza yazildigi ögrenildi.

“Hayalimi gerçeklestirdim”

"Babam yillardir nakliyecilik mesleginde faaliyet gösteriyor" diyen Damat Ibrahim Yelmenoglu, “Ben de baba meslegini sürdürüyorum. Herkes otomobil, üstü açik araba ve cipi gelin arabasi yapiyor. Bizim meslegimiz tircilk. Yillardir bu sektörün içindeyiz. Hayalim tiri gelin arabasi yapmakti. Bir farkindaligimiz olsun istedik. Bence güzel de oldu” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile