Ekonomi Bakan Yardımcısı Metin Açıklaması

'Gerek dış ticaretin yukarılara taşınması, gerek teşvik sayesinde yatırımın, üretimin, istihdamın, katma değerin artmasını sağlayacak yeni vizyona ilişkin çalışmalar yapılacak'.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, 'Gerek dış ticaretin yukarılara taşınması, gerek teşvik sayesinde yatırımın, üretimin, istihdamın, katma değerin artmasını sağlayacak yeni vizyona ilişkin çalışmalar yapılacak' dedi.

Vali Aydın Baruş'u makamında ziyaret eden Metin, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık bir ay önce bakan yardımcılığı görevine getirildiğini anımsatarak, bu kapsamda Bolu'ya bir ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi.

'Bundan önceki aldığımız görevlerde olduğu gibi bize inananları ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz' diyen Metin, 'Gerek dış ticaretin yukarılara taşınması, gerek teşvik sayesinde yatırımın, üretimin, istihdamın, katma değerin artmasını sağlayacak yeni vizyona ilişkin çalışmalar yapılacak. Ardından da doğrudan yatırımlarla cari açığın kapanması ve ülkenin büyümesine katkı veren hizmetlerle devam edeceğiz' ifadesini kullandı.

Metin, Bolu'da da olumlu çalışmaların yapılacağını vurguladı.

Vali Baruş ise Bakan Yardımcısı Metin'e yeni görevinde başarılar temenni ederek, 'El ele hep birlikte Bolu'nun kalkınması, ticaretine daha çok ivme kazandırmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. İlimiz için verdiğiniz katkıları biliyoruz' dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile