Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever'in Açıklaması

Ekonomi Bakan Yardımcılığı görevine atanan Mustafa Sever, ''Bu görev beni çok onurlandıran bir görev. Bu atama, Sayın Başbakan ve Sayın Ekonomi Bakanı'nın İçel'e ne kadar önem verdiğini gösteren bir atama oldu aslında'' dedi.

İçel Valiliği'ni ziyaret eden Sever, Vali yardımcıları, kaymakamlar ve il müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantı öncesinde gazetecilere açıklama yaptı.

''Bugüne kadar Ankara'da bir hemşehriniz olarak, bir bürokratınız olarak gerçekten hem kendi üstlenmiş olduğumuz görevleri layıkıyla yerine getirmek hem de İçel'in çeşitli meseleleriyle yakından ilgilenme gayreti içerisinde olmuştuk'' diyen Sever, İçel'de Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın önderliğinde, hizmet kervanında daha büyük sorumlulukla yer alacak olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Sever, yeni görevinin kendisini çok onurlandırdığını dile getirerek, şöyle konuştu:

''Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a bu görevi bana layık gördükleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu atama, Sayın Başbakan ve Sayın Bakan'ın İçel'e ne kadar önem verdiğini gösteren bir atama oldu aslında. İçel'e hizmet noktasında çok daha fazla katkı sağlamak adına bu görevin bana tebliğ edildiğini düşünüyorum. Bu görevin ne kadar onurlu, zor ve sorumluluk gerektirdiğinin farkındayım. İnşallah bu sorumluluk içinde, onlara layık olacak şekilde çok yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Tüm hemşehrilerimden ricam, desteklerini artırarak devam ettirmeleri. Sayın Vali ve yardımcıları, kaymakamlar ve il müdürleriyle yakın işbirliği içinde olacağız ve İçel'e yönelik yatırımları çok daha hızlı bir şekilde neticelendirerek, tıkanıklık olduğu takdirde bunları aşma noktasında elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz.''

Muhabir: Nurdan Mısırlıoğlu Toros/Süleyman Tıraş

Yayıncı: Şükran Yücel
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile