Ekonomik kriz psikolojini yenmek için yeni oto bakım servisi açtılar

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir oto bakım servisi, ekonomik kriz psikolojini yenmek için 4 marka ürünün oto bakım ve tamirinin yapıldığı işyeri aç

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir oto bakım servisi, ekonomik kriz psikolojini yenmek için 4 marka ürünün oto bakım ve tamirinin yapıldığı işyeri açtı.

Manavgat Sanayi Sitesi'nde hizmete giren Ekinciler Oto Bakım ve Servisi'nin açılığını işletme sahibi 4 kardeş ile sanayi esnafı, dualar eşliğinde yaptı. Ekinciler Oto Bakım ve Tamir Servisi İşletme Müdürü Ömer Ekinci, 4 marka araca bakacakları yeni işlerinin toplam maliyetinin 150 bin liraya malolduğunu söyledi.

Ömer Ekinci, "Yeni işlerini 4 kardeş el ele vererek piyasadaki ekonomik kriz psikolojini yenmek için aştık. Bazı kişiler bu ekonomik krizde yeni işyeri açılır mı diye konuşanlar oldu. Ekonomik kriz söylentilerine aldırmadan yeni servis yerimizi açtık." diye konuştu.

Yeni işyerinde Biniciler Cami İmam hatibi toplu dua yaptıktan sonra açılışa gelenlere etli pilav ve ayran ikram edildi. Duanın ardından oto tamir için ilk tornavida çevrimi yapıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile