Ekrem Yalçindag'in 'Infinity'si Trendyol Sanat'ta

Ekrem Yalçindag'in 'Infinity'si Trendyol Sanat'ta

Dijital platform Trendyol Sanat, Türk çagdas sanatinin önemli temsilcilerinden Ekrem Yalçindag’in ‘Infinity’ adli limitli edisyon serisini, 20 Ekim tarihi itibariyle sanatseverlerle bulusturuyor. Yalnizca 100 adet dijital platform için üretilen, 50 x 40 santim boyutlarindaki eserler Ekrem Yalçindag imzali olarak gönderilecek.



Trendyol Sanat, her ay isbirligi yaptigi farkli bir sanatçinin limitli edisyon eserini sanatseverlerle bulusturmaya devam ediyor. 20 Ekim itibariyle, yapitlarinda geometrik ve floral motifleri el isçiligine bir övgü niteliginde kullanan Ekrem Yalçindag’in limitli edisyon ‘Infinity’ eseri, GLOBART is birligiyle dijital platformda sanatseverlerle bulusacak.

Yapilan açiklamaya göre, Ekrem Yalçindag’in desenlerle olusturdugu sürekli devinimlerle bütünlesen ikonik tuvalleri, bu kez alüminyum plaka üzeri dijital ve serigrafi baski teknikleriyle üretilerek yasam alanlarina tasiniyor. Trendyol’un sanatin ulasilabilirligine sundugu katkiya destek olmaktan büyük memnuniyet duydugunu ifade eden Ekrem Yalçindag’in yalnizca 100 adet ürettigi 50 x 40 santim boyutlarindaki bu eseri sanatçinin imzasiyla özel dayanikli kutularda eser sahiplerine gönderilecek.

Türkiye’nin önde gelen sanatçilari Trendyol Sanat’ta

Dijital platform, her ay is birligi yaptigi farkli bir sanatçinin eserini limitli edisyon olmak üzere kisa süreligine satisa sunuyor. Dijital platform, çagdas Graffiti Sanatçisi Leo Lunatic, Türk Çagdas Sanatçi Ardan Özmenoglu ve Ismail Acar’in ardindan simdi de Ekrem Yalçindag’in ‘Infinity’ adli eserini sanatseverlerle bulusturuyor. Dijital platform, sanatçilara Türkiye’nin dört bir yanina eserlerini ulastirma imkâni sunarken, sanatseverlerin de yeni sanatçilari kesfedebilmelerine ve eserleri yakindan inceleyebilmelerine firsat taniyor.

Dijital platform ile 150’den fazla sanatçinin bine yakin eserlerine e-ticaret platformunun mobil uygulamasindan ve trendyol.com/trendyol-sanat/butikdetay/611663 ulasilabiliyor. Dijital platform, sanatçilarin resim, baski, gravür, fotograf, heykel, cam, seramik, illüstrasyon ve grafik alanlarinda eserlerine ev sahipligi yapiyor. Dijital platform, zaman ve mekan sinirlarini kaldirarak çagdas sanati her an ve herkes için ‘ulasilabilir’ kiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile