Ekspere Getirilen Araç Motoru Patlayinca Yangin Tüpü Ile Müdahale Eden Vatandas O Anlari Anlatti

Ekspere Getirilen Araç Motoru Patlayinca Yangin Tüpü Ile Müdahale Eden Vatandas O Anlari Anlatti

Beylikdüzü’nde eksper islemi için bir galeri sitesine götürülen otomobil, motorunun patlamasi sonucu yangin çikmisti. Yangina müdahalede bulunan esnaf Yasar Ceylan, o anlari anlatti. Ceylan, “Korkmak aklima gelmedi” dedi.



Geçtigimiz günlerde Beylikdüzü’nde oto ekspertiz’e götürülen bir aracin, motor kisminda patlama meydana geldi. Alev alan aracin içerisinde olan otomobil sahipleri, panikle disari çikti. Aracin kaputu alevli suretle yanmaya baslarken çevredeki çalisanlar, arabaya yangin tüpüyle müdahale etti. Araç, baska bir patlama olmadan söndürülürken büyük bir facianin esiginden dönüldü. Yasanan o anlar site içindeki bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

“Korkmak aklima gelmedi”

Patlama sonrasinda çikan yangina müdahale eden Yasar Ceylan, “Ilk önce disarida bir patlama duyduk ve bir aracin yandigini gördüm. Bu konuda egitim almistim. Hemen yangin söndürme tüpü ile müdahale ettik. Yaklasik 6 tane yangin söndürme tüpü bitirdik. Sans eseri can kaybi yoktu ama araçta maddi zarar büyüktü. LPG’li araçlarin bu gibi yerlere alinmamasi gerekli. Benzer olaylarda yasanabilir. O an aklima korkmak gelmedi. Baskalari zarar görmesin diye müdahale ettik” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile