El Clasico'da büyük hezimet

Tüm dünyanın sonucunu merakla beklediği El Clasico'da, Barcelona kendi sahasında Real Madrid'i 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, ağır bir hezimet yaşattı.


Tüm dünyanın sonucunu merakla beklediği El Clasico'da, Barcelona kendi sahasında Real Madrid'i 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, ağır bir hezimet yaşattı.
 
La Liga'da 13. haftanın kapanış maçında tüm dünyanın merakla beklediği karşılaşmada Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Nou Camp'ta oynanan ve El Clasico olarak adlandırılan bu iki İspanyol devinin mücadelesinde gülen taraf 5-0 gibi farklı bir skorla Barcelona oldu.

Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Xavi, 17. dakikada Pedro, 55 ve 58. dakikada David Villa, 90+2 dakikada Jeffren kaydetti.

Bu galibiyetle Barcelona hem ezeli rakibi Real Madrid'i önemli bir mağlubiyet tattırdı, hem de geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi Yari Finali'nde Jose Mourinho'nun Inter ile tur atladıktan sonra yapmış olduğu hareketlerin intikamını almış oldu. Portekizli çalıştırıcı ayrıca bu sonuçla teknik adamlık kariyerinde ilk kez beş farklı mağlup olarak kötü bir gece yaşadı. Bu arada Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil de El Clasico'da oynayan ilk Türk futbolcu oldu.

Nou Camp'taki 4-0'lık sonucun ardından Barcelona puanını 34'e yükseltirken; Real Madrid 32 puanda kaldı ve La Liga'nın lideri Barcelona oldu.

La Liga'da bir sonraki hafta Barcelona, Osasuna deplasmanına konuk olurken, Real Madrid evinde Mehmet Topal'ın formasını giydiği Valencia'yı ağırlayacak.

BARCELONA HIZLI BAŞLADI, MESSİ DİREĞE TAKILDI!
Barcelona taraftarı önünde maça oldukça istekli başladı. İlk dakikalarda daha atak görünen Barcelona öne geçmek adına önemli bir fırsat da buldu. karşılaşmanın 6. dakikasında ceza sahası içinde topla
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile